Tino Martin maakt opwachting in Maassilo Rotterdam

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 augustus komt Tino Martin met zijn liveband naar de Maassilo in Rotterdam, waar hij in samenwerking met E&A Events en Studio One een volledige avond met diner verzorgt. Quido van de Graaf reist als support act mee naar Rotterdam. Bovendien worden de gasten verwend met een viergangendiner. Reserveren kan via www.thedinnershow.nl/tinomartin. De minimumleeftijd om aanwezig te kunnen zijn is 18 jaar.

Tino Martin timmerde al jaren aan de weg, maar beleefde zijn grote doorbraak in 2015 met zijn eerste album ‘Jij liet me vallen’, waarvoor hij in 2016 een Edison in ontvangst mocht nemen. In mei 2016 trad hij op in de Heineken Music Hall (nu AFAS Live) en werd de single ‘Later als ik groter ben’ uitgebracht. Begin juni 2017 stond Tino Martin in een uitverkochte Ziggo Dome voor 17.000 fans. Zijn tweede studio-album ‘Hoe ik het zie’ verscheen ook medio 2017. Het Concert van mijn Dromen XL (Live in de Ziggo Dome) is eind oktober 2017 uitgebracht.

In 2018 stond Tino wederom in een bomvolle Ziggo Dome en mocht hij voor de tweede keer de Edison Popprijs in ontvangst nemen, nu voor het album ‘Hoe ik het zie’. In het najaar van 2018 begon zijn theatertour “Dichterbij”, verscheen de registratie van zijn concert ‘In the Round (Live in de Ziggo Dome 2018)’ tegelijk met zijn derde studio-album ‘Thuis komen pas de tranen’, zijn meest persoonlijke album tot nu toe.

In het voorjaar van 2019 verscheen de single ‘Alles’. Op 8 juni 2019 gaf Tino Martin een uitverkocht concert in het Olympsich Stadion in Amsterdam. Ook reisde Tino Martin in het najaar 2019 tot begin februari 2020 langs maar liefst 34 Nederlandse theaters van Groningen tot Maastricht met zijn succesvolle ‘Liefde & Geluk-tour’.

Zijn meest recent uitgebrachte single heet ‘Was Sorry Maar Genoeg’. Binnenkort komt Tino Martin weer met een nieuw studio-album dat live met zijn eigen band is ingespeeld. Op 30 april en 1 mei 2021 keert hij weer terug in de Ziggo Dome met de show ‘Viva Las Vegas’.