TIKTAK NYE keert terug naar Amsterdam en Rotterdam!

Op vrijdag 31 december keert TIKTAK terug naar AFAS Live in Amsterdam en de Maassilo in Rotterdam met de grootste countdown show tot nu toe! Get ready voor het vetste Oud & Nieuw evenement van Nederland met de populairste artiesten van dit moment. Een zeer gelimiteerd aantal Early Bird Tickets zijn nu al verkrijgbaar, dus wees er snel bij voordat ze zijn uitverkocht.

We feesten door tot diep in de ochtend, mits de corona maatregelen dit toelaten. Mocht de 00:00 uur sluitingsregel van kracht blijven op 31 december, dan zullen wij de tijden van onze Oud & Nieuw editie wijzigen naar 16:00 – 00:00 uur met elk heel uur een spectaculaire countdown show!

De volledige line-up vol bekende Nederlandse artiesten wordt binnenkort bekend gemaakt. TIKTAK New Years Eve verkoopt al jaren volledig uit. Bereid jezelf voor op wederom een spectaculaire avond vol met champagne, een countdown vuurwerkshow en alle hits van het afgelopen jaar LIVE op het podium!

Het aftellen is eindelijk begonnen, een beperkt aantal Early Birds zijn nu beschikbaar. Dus scoor jouw tickets snel op www.tiktaknye.com.

TIKTAK New Years Eve wordt geproduceerd door E&A Events.

TIKTAK NYE 2021 | CITIES