Overwinteren Festival

Overwinteren: het nieuwe Amsterdamse Winterfestival op 23 februari bij de Riekerhaven met o.a. Piv, Kris Kross Amsterdam, Michel De Hey & Friends, Happy Feelings en veel meer!

Wanneer de winter nét te lang geduurd heeft, wanneer de zon het meest gemist wordt, de nachten het donkerst zijn, wanneer we het liefst willen buiten spelen, wanneer we willen overwinteren. Alle stages zullen overdekt en verwarmd zijn!

Op zaterdag 23 februari wordt Riekerhaven omgetoverd tot een winterfestival waar Mokum’s favorieten je hosten voor een onvergetelijke midwinter dag en –nacht. Van de nostalgie van disco hitjes tot deep house en techno; tijdens Overwinteren vind je alles, hier vind je het échte Amsterdamse geluid. En voor het eerst willen we méér, ja méér winter.

Zonder Amsterdam te hoeven verlaten bevind je je in het speelpaleis van deze winter. Verdwaal op de wintermarkt tussen de kraampjes waar echt winters eten en drinken geserveerd worden. De winter sfeer is hier ook te proeven – zoals après-ski sans ski. En wat dacht je van dansen in een iglo stage of bij het chalet podium? Je vindt alles op deze midwinter dag en –nacht.

Waarom wachten op de zomer? De zon schijnt hier in het donker.

Kom overwinteren met ons en onze hosting partners:
– PIV
– Michel de Hey & Friends
– Super Social x Chicago Vice x Models at Work
– Kris Kross Amsterdam
– Happy Feelings
– Jan van Kampen & Friends
– Geroezemoes
– Mrs. Mokum
– Tom Tom Club

???? & ???????
Evenement: Overwinteren Festival
Datum: zaterdag 23 februari
Locatie: Riekerhaven
Adres: Overschiestraat 190, 1062 XK, Amsterdam
Tijden: 12.00 uur tot 23.00 uur
Minimumleeftijd: 18+