Overwinteren Festival komt 22 februari naar NDSM!

De dagen worden korter en de nachten langer en we willen Overwinteren met het eerste festival van het jaar op zaterdag 22 februari. Na het schitterende succes van de vorige editie, maken we het Overwinteren dit jaar nog mooier voor je. Van een wintermarkt en glühwein tot aangeklede stages en samenzijn. Lopend over het terrein, vind je uitnodigende sfeervolle hoekjes waar er gezeten, gegeten en gedanst kan worden. De tenten met de podia waar de warmte op je afkomt wanneer je binnenloopt, waar de energie uitnodigt om te dansen. Want de winter hoeft niet koud te zijn.

Dit jaar host Overwinteren jullie op de NDSM-Werf dat omgetoverd zal worden tot speel- en dansparadijs. Iedereen die er vorig jaar was, voelde de bijzondere gezelligheid in de lucht hangen. Alsof Amsterdam klaar was voor het festivalseizoen om te beginnen in februari. Want waarom zouden we nog een seizoen wachten?

Overwinteren opent het festivalseizoen voor je en dat doen we meteen goed. We houden van intiem dus koop je kaartje snel. Op een open en overdekt terrein, aan het mooiste stuk water van Amsterdam van de middag tot na zonsondergang. We kijken ernaar uit je dit jaar weer te mogen verwelkomen. Met acht stages; hitjes, disco, house en techno; een programma met Amsterdamse trots en internationale headliners; en met jou.

Kom overwinteren met ons:

– PIV

– Kris Kross Amsterdam & Friends

– Michel de Hey & Friends

– Chin Chin Club x Geroezemoes

– Jan van Kampen & Friends

– Disco Dolly x Flu Flu

– Deep House Amsterdam

– Super Social x Tom Tom Club

Overwinteren Festival 2020 Hostings