Lil Kleine en E&A Events presenteren ‘The Copacabana’

Lil Kleine opent van donderdag 4 tot en met zondag 7 juni de deuren van ‘The Copacabana’, een nieuw Dinner & Dance-evenement in de Amsterdamse Club NOVA. Tussen 20.00 en 01.00 uur worden 30 gasten, binnen de geldende RIVM-regels voor de anderhalve metersamenleving, getrakteerd op een avond met hoogwaardige catering, terwijl een DJ voor de muzikale ondersteuning zorgt. Uiteraard verzorgt Lil Kleine iedere avond een live optreden voor zijn gasten.

Lil Kleine heeft voor het nieuwe concept de handen ineengeslagen met evenementenorganisator E&A Events en managementbureau NAMAM. Bij succes van ‘The Copacabana’ in Amsterdam hebben de partners de intentie het concept in de nabije toekomst op meerdere locaties te brengen.

Reserveren voor ‘The Copacabana’ in Club NOVA kan vanaf heden via de website: www.thecopacabana.nl. De deuren gaan open om 20.00 uur, terwijl de eerste gang om 21.00 uur wordt geserveerd. ‘The Copacabana’ wordt afgesloten om 01.00 uur. Bezoekers moeten over de minimale leeftijd van 18 jaar beschikken.