Garrix voor Warchild

“Wij zijn erg enthousiast om in samenwerking met War Child en Martin Garrix deze unieke show neer te zetten en geld in te zamelen voor kinderen uit oorlogsgebieden. Dancemuziek verbindt miljoenen mensen over de hele wereld en zorgt ervoor dat alle ellende tijdelijk vergeten wordt. Ons doel is om zoveel mogelijk kinderen een betere toekomst te geven!”

Martin Garrix komt in actie voor War Child

Een exclusief optreden op 21 februari, Paradiso – Amsterdam. Kaartverkoop start 20 januari.

Amsterdam, 18 januari, 2017 – Op 21 februari komt Martin Garrix in actie voor War Child. Die avond zal de nummer 1 dj ter wereld een eenmalig en uniek optreden in Paradiso Amsterdam geven. Garrix doet zijn show geheel belangeloos en alle opbrengsten van de avond gaan naar War Child. Dit maakte hij net bekend bij Mattie & Wietze’s ochtendshow op Qmusic.

Garrix (20): “Ik zet me graag in voor goede doelen, waarvan War Child er een is. Ik vind het goed dat War Child wereldwijd honderdduizenden kinderen in oorlogsgebieden helpt en ik kom hier graag voor in actie.”

Tjipke Bergsma (directeur War Child): “Wij zijn ontzettend trots dat Martin Garrix een exclusief optreden voor War Child doet. Zijn innovatieve muziek is universeel en verbindt mensen. Muziek is een belangrijk onderdeel in ons werk, want het leert kinderen makkelijker hun ervaringen te verwerken en hun emoties te uiten. Met een optreden als deze hopen we samen veel kinderen in oorlogsgebieden te kunnen helpen.”

De kaartverkoop voor ‘Martin Garrix voor War Child’ start vrijdag 20 januari om 12.00 uur via www.garrixvoorwarchild.nl. Kaarten zijn beschikbaar vanaf 50 euro. De opbrengsten van de avond komen ten goede aan de projecten van War Child in de 14 landen waarin zij werkt. Al meer dan 20 jaar is War Child de expert op het gebied van psychosociale hulp, bescherming en onderwijs aan oorlogskinderen.

Voor haar werk is de organisatie afhankelijk van vele bijzondere organisaties en mensen. War Child voert een lage kostenbeleid dat betekent dat de organisatie probeert zoveel mogelijk gesponsord te krijgen. ‘Martin Garrix voor War Child’ wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van onder meer Martin Garrix, Paradiso, E&A Events, Qmusic en The Media Nanny.