Cabaretier Roué Verveer komt met eigen comedy avonden!

Roué Verveer zag al zijn voorstellingen vanaf maart worden geannuleerd door de Corona crisis. Na enkele maanden zonder werk heeft hij het initiatief genomen om kleinschalige ‘pop-up’ comedy avonden te organiseren. Door het enthousiasme van horecaondernemers heeft Roué besloten om het concept nog groter neer te zetten.

In samenwerking met E&A Events heeft de cabaretier nu een ‘dinner & comedy’ show in het leven geroepen genaamd Delicious & Raw. Verveer tovert de komende maanden horecagelegenheden in het hele land om tot comedy clubs. Dit vertelde Verveer vrijdagavond 26 juni in het tv-programma Op1. Hij treedt niet alleen op als cabaretier, maar is ook gastheer op deze avonden. Het viergangendiner in de Nova wordt bereid door topchef Dennis Huwaë, bekend van onder andere Restaurant Daalder. Tafels zijn nu te reserveren via www.deliciousandraw.nl.

“Na zoveel maanden kan ik weer doen wat ik het allerliefste doe: mensen keihard laten lachen!”

Verveer maakte ook bekend dat zijn Surinaams gesproken comedyshow ‘Typisch Surinaams’ op 1 juli 2020 (de dag van de afschaffing van de slavernij) wordt uitgezonden op NPO 3. De cabaretier stond hiermee in een uitverkocht Carré. Dit wordt de eerste keer dat er een Surinaams gesproken show op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden. De show is volledig Nederlands ondertiteld voor mensen die de Surinaamse taal niet verstaan of slechthorend zijn. Verveer doneert een deel van al zijn inkomsten aan de inwoners van Suriname die het momenteel enorm zwaar hebben door de Corona crisis. Hij heeft met een oproep op sociale media inmiddels meer dan €50.000 opgehaald.