Event
Garrix voor Warchild

SOLD OUT

Martin Garrix komt in actie voor War Child Een exclusief optreden op 21 februari, Paradiso – Amsterdam. Kaartverkoop start 20 januari

Amsterdam, 18 januari, 2017 - Op 21 februari komt Martin Garrix in actie voor War Child. Die avond zal de nummer 1 dj ter wereld een eenmalig en uniek optreden in Paradiso Amsterdam geven. Garrix doet zijn show geheel belangeloos en alle opbrengsten van de avond gaan naar War Child. Dit maakte hij net bekend bij Mattie & Wietze’s ochtendshow op Qmusic.

Garrix (20): “Ik zet me graag in voor goede doelen, waarvan War Child er een is. Ik vind het goed dat War Child wereldwijd honderdduizenden kinderen in oorlogsgebieden helpt en ik kom hier graag voor in actie.”

Met een optreden als deze hopen we samen veel kinderen in oorlogsgebieden te kunnen helpen.”De kaartverkoop voor ‘Martin Garrix voor War Child’ start vrijdag 20 januari om 12.00 uur via www.garrixvoorwarchild.nl. Kaarten zijn beschikbaar vanaf 50 euro. De opbrengsten van de avond komen ten goede aan de projecten van War Child in de 14 landen waarin zij werkt. Al meer dan 20 jaar is War Child de expert op het gebied van psychosociale hulp, bescherming en onderwijs aan oorlogskinderen.Voor haar werk is de organisatie afhankelijk van vele bijzondere organisaties en mensen. War Child voert een lage kostenbeleid dat betekent dat de organisatie probeert zoveel mogelijk gesponsord te krijgen.

‘Martin Garrix voor War Child’ wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van onder meer Martin Garrix, Paradiso, E&A Events, Qmusic en The Media Nanny.

 

 

 

 

 

 

 

 

Paradiso Amsterdam
Weteringschans 6-8
, Amsterdam, Holland
2017-02-21, 20.30-00.00
Buy tickets
Latest news
Latest videos
KINGSLAND FESTIVAL | AFTERMOVIE \ 08 Jun 2018
KINGSLAND FESTIVAL | AFTERMOVIE
KINGSLAND FESTIVAL 2018 | TRAILER \ 25 Jan 2018
KINGSLAND FESTIVAL 2018 | TRAILER
KINGSLAND FESTIVAL | BEST MEMORIES 2017 \ 17 Jan 2018
KINGSLAND FESTIVAL | BEST MEMORIES 2017